Médiamegjelenések

Az iroda elkötelezett amellett, hogy kiváló szakmai munkát végezzen a jog terén. Ennek eredményeként, időről időre a média munkatársai is megkeresnek bennünket, hogy kérjenek szakértői véleményt különböző jogi kérdésekben. Számunkra ez az elismerés nem csupán lehetőség, hanem felelősség is. Mindig törekszünk arra, hogy a jog terén a legfrissebb ismeretekkel és jogi gyakorlattal rendelkezzünk, így szolgáltatásaink magas színvonalon állnak rendelkezésre az ügyfeleink és a média számára egyaránt. Az ügyvédi irodánk számára nagy megtiszteltetés, hogy segíthetünk a közvélemény tájékozódásában és a jog területén tapasztalt szakembereként járulhatunk hozzá a közérthető és pontos jogi információk terjesztéséhez.

Kapcsolat
  • ATV Híradó - Szakértői vélemény

    Szakértői vélemény a bicskei pedofilügy vádlottjának kegyelmi ügyében. "Hiába próbálták közérdekű adatigénylés útján kikérni K. Endre kegyelmi ügyének minden iratát, valódi válaszok helyett csak statisztikai adatokat kaptak. Magyar György szerint nyitni kellene a nyilvánosság felé, és ő azzal értene egyet, ha az indoklások is valamilyen szinten megjelennének, legalább iránymutatás céljából."

  • ATV Híradó - Szakértői vélemény

    Szakértői vélemény a bicskei pedofilügy vádlottjának kegyelmi ügyében. "Nem csak Novák Katalin, de a kormány, ezen belül is az igazságügyi minisztérium felelőssége is felmerül a pedofil-ügyben tett elnöki felmentés kapcsán - tudta meg az ATV Híradó. Az LMP kikérné a kegyelmi eljárás dokumentumait, a DK viszont parlamenti úton kérvényezi a köztársasági elnök megfosztását pozíciójától."

  • ATV Híradó - Szakértői vélemény

    Szakértői vélemény a gyermekpornográfia minősített eseteiről és büntetési tételeiről, az alábbi témában: "Ideje önvizsgálatot tartaniuk" - Durván nekiment a DK az Orbán-kormánynak a pedofiliával vádolt volt állami vezető miatt"

  • Séfek séfe - Börtönkoszt kóstolás

    A TV2 gasztro-reality-jében ügyvédtársaimmal a három szakácscsapat főztjéről mondtunk ítéletet.

  • Index - Szakértői vélemény

    Szakértői vélemény a hivatalos személy elleni erőszak minősített eseteiről és büntetési tételeiről, az alábbi témában: "Mennyit kaphat egy rendőrgyilkos?"

  • ATV Híradó - Szakértői vélemény

    Szakértői vélemény a lakossági és piaci áras gázszolgáltatásokkal kapcsolatban, az alábbi témában: "Nyolcszoros áron kaphatják a gázt az önkormányzati lakásban élők - jogértelmezési problémáról lehet szó?"

  • Bors - Szakértői vélemény

    Szakértői vélemény a hivatalos személy elleni erőszak minősített eseteiről és büntetési tételeiről, az alábbi témában: "Mennyit kaphat egy rendőrgyilkos?"